Sosyal Güvencesi Olmayan 80 Öğrenci Çanakkale'yi Gezdi - Son Dakika
Yerel

Sosyal Güvencesi Olmayan 80 Öğrenci Çanakkale'yi Gezdi

Sosyal Güvencesi Olmayan 80 Öğrenci Çanakkale\'yi Gezdi

Zonguldak Valiliği İl Sosyal Etüt Proje Müdürlüğünün “Görkemli Bir Destandır Çanakkale” projesi kapsamında Devrek ve Çaycuma ilçesinden 7 sınıfta okuyan sosyal güvencesi olmayan ve başarılı olan 80 öğrenci Çanakkale’yi gezdi.

10.06.2014 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak Valiliği İl Sosyal Etüt Proje Müdürlüğünün "Görkemli Bir Destandır Çanakkale" projesi kapsamında Devrek ve Çaycuma ilçesinden 7 sınıfta okuyan sosyal güvencesi olmayan ve başarılı olan 80 öğrenci Çanakkale'yi gezdi.

Devrek İlçesinde Cumhuriyet alanında toplanan öğrenci kafilesini velileri arkadaşları, öğretmenleri ve İl Sosyal Etüt Proje Müdürü Hayri Bulazar yolcu ettiler. Devrek ve Çaycuma'dan Çanakkale'ye gidip Çanakkale şehitliğini gezecek olan öğrencileri yolcu eden İl Sosyal Etüt Proje Müdürü Hayri Bulazar; "Zonguldak Sosyal Etüt Proje Müdürlüğü olarak yapmış olduğum sosyal projelerden birisi de, 2013-2014 eğitim öğretim yılında Milli Eğitim Müdürlüğümüzle beraber yapmış olduğumuz " Görkemli bir destandır Çanakkale" projesidir. Proje kapsamında sosyal güvencesi olmayan ve başarılı 7. Sınıf öğrencilerinin yüzünde bir tebessüm olmak" Çanakkale geçilmez" ifadesini yüreklerinde yaşatmak, vatan yolunda bir olmanın yarattığı gücü göstermek, kendileri gibi ana kuzularının hangi şartlarda vatan için savaştıklarını, şehit düştüklerini onların mezar taşlarını göstererek şahit olmalarını sağlamak ve hafızalarında unutamayacağı anlar yaşatmak, ayrım gözetmeksizin ortak tarihimizi benimseyip milli bilince sahip gençler olmalarını sağlamak amacıyla bugün 40 öğrenci Çaycuma ilçemizden ve 40 öğrenci Devrek ilçemizden olmak üzere 80 öğrencimizi Valimizin talimatı ve desteği ile projemizin ilk ayağını gerçekleştirmek için yola çıkıyoruz. Bu ve buna benzer sosyal projelerimiz devam edecek, Başta Valimize ve projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sosyal Güvencesi Olmayan 80 Öğrenci Çanakkale'yi Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement