Sosyal Güvenlik Bölümü Mezunu Öğrenciler İş Hayatına Atıldı - Son Dakika
Yerel

Sosyal Güvenlik Bölümü Mezunu Öğrenciler İş Hayatına Atıldı

Sosyal Güvenlik Bölümü Mezunu Öğrenciler İş Hayatına Atıldı

2009-2010 Akademik Yılında eğitim öğretime başlayıp, sosyal güvenlik alanında Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Bölümü, mezunlarının kamu ve özel sektörde kısa süre içinde istihdam edilebilmesi ile dikkat çekiyor.

07.03.2014 21:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2009-2010 Akademik Yılında eğitim öğretime başlayıp, sosyal güvenlik alanında Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Bölümü, mezunlarının kamu ve özel sektörde kısa süre içinde istihdam edilebilmesi ile dikkat çekiyor.

Mezun olan öğrenciler iletişimi koparmadıklarını belirten Sosyal Bilimler MYO Müdürü Alaettin İmamoğlu, "Mezun olan öğrencilerimizin istihdam edilmesi bizim adımıza ve okulumuz adına gurur verici bir durum. Öğrencilerimizden iyi haberler almak bizi motive ediyor, bizi heyecanlandırıyor" ifadelerini kullandı.

Sakarya SGK İl Müdürlüğü'nde çalışan mezunlar Mehmet Yener "Türkiye'de kendi bölümünü okuyup aynı alanda çalışan çok az sayıda üniversite mezunu olduğunu düşünüyorum. Bütün hocalarımın çok değerli kişiler olması, insan odaklı düşünmeleri, fikirlerimize önem vermeleri bizim açımızdan çok önemli, bu bağlamda bizi yetiştiren tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Hendek Sosyal Güvenlik Merkezinde memur olarak çalışan Ebru Kurun ise verilen eğitimlerin gündelik iş hayatında da işlevsel olduğunu belirterek, "Okulda almış olduğumuz eğitim ile kurumda yürütülen işlemleri daha kolay yapmamız mümkün" şeklinde konuştu.

Geyve Sosyal Güvenlik Merkezi'nde memur olarak görev yapan Kadir Özdoğan ise okulda verilen eğitimle iş hayatında hiç sıkıntı yaşamadıklarını vurgulayarak "Üniversitede eğitimimizi en iyi şekilde aldığımız için uygulama aşamasında hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadık" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sosyal Güvenlik Bölümü Mezunu Öğrenciler İş Hayatına Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement