Sosyal Medyada Darbe Girişimini Öven 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Sosyal Medyada Darbe Girişimini Öven 2 Kişi Tutuklandı

Karaman ve Zonguldak'ta sosyal paylaşım sitesi üzerinden darbe girişimini öven ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren paylaşımlarda bulunan 2 kişi tutuklandı.

19.07.2016 18:29  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da sosyal paylaşım sitesi üzerinden darbe girişimini öven ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren paylaşımlarda bulunan kişi tutuklandı.

GÖZALTINA ALINAN ZANLI TUTUKLANDI

Alınan bilgiye göre, kent merkezinde yaşayan Mehmet K. hakkında, sosyal medya paylaşımlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği ve darbe girişimini övücü yazılar yazdığı gerekçesiyle inceleme başlatıldı. Karaman Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AYNI OLAY ZONGULDAK'TA DA YAŞANDI

Zonguldak'ta darbe girişimini destekleyen paylaşımlara tutuklandı. Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sosyal medya hesabında darbe girişimini destekleyen paylaşımlarda bulanarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddia edilen kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, sosyal medyada darbe girişimini övücü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da hakaret içeren paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla dün gözaltına alınan esnaf Hasan Kahveci'nin, emniyetteki işlemleri tamamlandı. Daha sonra adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Sosyal Medyada Darbe Girişimini Öven 2 Kişi Tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sosyal Medyada Darbe Girişimini Öven 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement