Sow: Yenersek Kutlama Yapmayacağız - Son Dakika
Spor

Sow: Yenersek Kutlama Yapmayacağız

Sow: Yenersek Kutlama Yapmayacağız

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Moussa Sow, Beşiktaş derbisi sonrasında şampiyon oldukları takdirde kutlama yapmayacaklarını söyledi.

17.04.2014 15:16

İdman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin forvetlerinden Moussa Sow, "Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kesinleşene kadar aynı şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz. Şu an çok farklı bir konsantrasyon söz konusu. Sadece bir adım kaldı şampiyonluğa." dedi.

Derbide şampiyon olurlarsa kutlama yapmayacaklarını belirten Sow, "Gol atar ve takımıma katkı yaparsam çok güzel olur ama şu an takımın mutluluğu daha ön planda. Şampiyonluk her şeyden önce geliyor. Beşiktaş maçında şampiyon olursak özel bir kutlama yapmayız. Rakibimize saygısızlık yapmayacağız. Şampiyon olursak da gelir Samandıra'da kutlama yaparız." diye konuştu.

"AZİZ YILDIRIM BİZİM BABAMIZ"

Aziz Yıldırım'ın Yargıtay'a yaptığı itirazın reddedilmesini de değerlediren deneyimli golcü, "İdmandan sonra duyduk. Hepimiz büyük bir şok ve üzüntü yaşadık. Böyle bir karar beklemiyorduk. İki buçuk yıldır buradayım ve bu süredir Aziz Yıldırım'ı tanıyorum. Biz bir aileyiz ve o bizim babamız. Hepimiz onu çok seviyoruz. Eğer başkanımız görevinden uzak kalırsa daha da çok üzülürüz. Başkanımızın bizimle kalmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sow: Yenersek Kutlama Yapmayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement