Sp'li Karaman: Seçim Güvenliğinin Mesulü İktidar Partisidir - Son Dakika
Güncel

Sp'li Karaman: Seçim Güvenliğinin Mesulü İktidar Partisidir

Sp\'li Karaman: Seçim Güvenliğinin Mesulü İktidar Partisidir

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimin güvenliğinin sağlanmasının iktidar partisi sorumluluğunda olduğunu söyledi.

30.09.2015 17:42

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimin güvenliğinin sağlanmasının iktidar partisi sorumluluğunda olduğunu söyledi.

SP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman partisinin Gaziantep milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Mehmet Karaman, 1 Kasım genel seçimlerinde seçim güvenliğinin sağlanması gerektiğini belirterek, güvenliğin iktidar partisi tarafından sağlanması gerektiğini kaydetti. SP'nin barajı aşabilecek gücü olduğunu söyleyen Karaman, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

" Ağrı'da bir seçim iptal oldu. Bu seçim sonucunda yapılanları anlattık. Ağrı'da bizim belediye meclis üyesi adayımızın yeğeni kaçırıldı bu seçim sonucunda. Bir para istendi. Bu para karşılığında bir anlaşma yapıldı. 250 bin lira istendi. 80 bin liraya anlaşma yapıldı. Falan gün, falan yerde takas yapılacağı söylendi. Oranın mülki amirinden bu işe müdahil olması istendi. 'Çözüm süreci var, biz bu işe müdahil olamayız' dendi. 'Peki, ben bu işi yapanları biliyorum. Bir tanesini kaçırsam, köyümde hapsetsem' diye sorulduğunda, 'Hürriyeti kısıtlamadan sizleri içeriye alırız' denildi. Bugün seçim güvenliği sağlanamıyorsa eğer bu ülkede, bunun mesulünün iktidar partisi olması lazım. Çünkü seçim güvenliğini sağlama yükümlülüğü devleti yönetene aittir." - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sp'li Karaman: Seçim Güvenliğinin Mesulü İktidar Partisidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement