Alman Dergisi: Rusya Suriye'de Kara Birlikleri ile de Mücadele Ediyor - Son Dakika
Güncel

Alman Dergisi: Rusya Suriye'de Kara Birlikleri ile de Mücadele Ediyor

Alman Dergisi: Rusya Suriye\'de Kara Birlikleri ile de Mücadele Ediyor

Alman Der Spiegel Dergisi, Esad güçleriyle birlikte Suriye'de operasyonlarına tam gaz devam eden Rusya'nın kara birliklerini de sahaya sürdüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü.

27.11.2015 21:10  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alman Der Spiegel Dergisi, Rusya'nın Suriye'de Beşar Esad'a destek olmak amacıyla kara birlikleri ile de mücadele ettiğini gündeme getirdi.

PUTİN KABUL ETMİYOR

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin kabul etmese de, Spiegel Online elde ettiği bilgilere dayanarak Putin'in Esad'ı desteklemek amacıyla kara birliklerini de devreye soktuğunu öne sürerek, Rus özel birliklerine bağlı en az iki askerin çatışmalarda hayatını kaybettiğini yazdı.

ÖLEN ASKERLER İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Ölen askerlerin Rus Askeri İstihbaratı GRU'ya bağlı askerler olduğunu savunan dergi, ölen askerlere 12 Kasım tarihinde Rostow yakınlarındaki Don'da bulunan 22. Özel Kuvvetler Birliği'nde cenaze töreni düzenlendiği iddiasında bulundu.

ASKERİ UÇAKLAR ÇATIŞMA BÖLGESİNE TAŞINIYOR

Rusya'nın hava saldırıları, askeri ve topçu birlikleri ile Esad rejimini desteklediğini kaydeden Spiegel Online, İlyushin Rus askeri uçakları ve Mi-24 helikopterleri ile Esad güçlerinin çatışma bölgelerine taşındığını yazdı.

Dergi, Rusya'nın Sibirya'da konuşlu bir ünite olan Moskova 120 Rus Topçu Tugayı'na ait MSTA-B tipi obüsler ile de Suriye'deki nüfuzunu güçlendirdiğini gündeme getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alman Dergisi: Rusya Suriye'de Kara Birlikleri ile de Mücadele Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Omer: 1 RUS ASKERI BILE CATISMIYOR USLERINDELER VE UCAK KULLANAN PILAT HARICI KARADA VE CEPHEDE KIMSE YOKTUR.. PROVAKASYON. 11 4 Yanıtla
  • OYUNA GELMEYELIM.AKILLI OLALIM.: Ben Rusya Başbakanlığına E-Mail gönderdim.Rusya,yı Türkiye,yi,,Sanktion,,(yaptırım) larla ve saldırılarla tehdit etmemesini, hatayı biraz da kendinde aramasını,ve halklar arasına düşmanlık sokmamasını,dostluğumuzu devam ettirmesini rica da bulundum.Başka şeyler de yazdım ama, onlar siyaset sırlarıdır.Bizimkiler bir kaç hafta ortaliklarda görünmezlerse çok iyi olur.Yoksa savaş başlayacak. 5 3 Yanıtla
  • ..: Boşu boşuna geberecekler. 4 0 Yanıtla
  • eren: tabiki sürecek sürsün ki havadan vurup kaçmasın. göğüs göğüse çarpışmayı görsün. halkıda yakında ayaklanır. çeçenlere gün doğdu. 2 1 Yanıtla

Advertisement