Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Son 3 maçta 9 puan toplayan Spor Toto 2. Lig ekibi Birlikspor’da hedef Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kahramanmaraş ve Düzyurtspor karılaşmalarını kazanarak galibiyet serisini 6 maça çıkarmak.

16.02.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son 3 maçta 9 puan toplayan Spor Toto 2. Lig ekibi Birlikspor'da hedef Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kahramanmaraş ve Düzyurtspor karılaşmalarını kazanarak galibiyet serisini 6 maça çıkarmak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Nazilli Belediyespor, Bugsaşspor ve son olarak Gölbaşısor galibiyetleriyle 3'te 3 yapan Kocaeli Birlikspor'da şimdiki hedef ilerleyen haftalarda oynayacakları 3 maçı daha kazanarak 6'da 6 yapmak. Hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlılar, ligde oynayacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kahramanmaraş ve Düzyurtspor maçlarını kazanarak 3 maçta 9 puan almayı hedefliyor.

Üst sıraları hedefleyen Kocaeli Birlikspor çarşamba günü evinde oynayacağı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını Alparslan Türkeş Spor Kompleksi'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör İsmail Ertekin yönetiminde gerçekleşen idmana sakatlığı devam eden Efe katılmazken, sakatlıkları bulunan Onur Türk ile Emre Balak düz koşu yaptı. Isınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma çalışması yapan futbolcular daha sonra taktik çalıştı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement