Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, yarın yapacağı maç için sabah karayolu ile Hatay’a gitti.

30.08.2014 12:20

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, yarın yapacağı maç için sabah karayolu ile Hatay'a gitti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da karşılaşma öncesi morallerin yüksek olduğu gözlenirken, Hatayspor karşısında hedef üç puan.. Atatürk Stadı'nda saat 16.30'da başlayacak maçı Kayseri'den Ömer Murat Ülger yönetecek.

Öte yandan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da 24 futbolcuya lisans çıkarıldı. Pazartesi sona erecek ilk transfer döneminin son gününde bir veya iki futbolcunun daha transfer edilmesi gündemde.

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kayıtlarına göre Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un kadrosunda Abdullah Çetin, Agit Balmış, Barış Ataş, Caner Erdoğan, Emre Hasan Balcı, Ercan Çapar, Ercan Ünal, Ercüment Balıkçı, Erhan Eren, Ertan Koç, Hayrettin Çınar, Kamil İçer, Levent Taşkın, Mansur Ay, Mansur Çalar, Uğur Tülümen, Mesut Özkalkan, Önder Karaboğa, Sadat Şahin, Samet Yeniceli, Sercan Özçelik, Serkan İpek, Şehmus Özer ve Yusuf Yağmur yer aldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement