Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, pazar günü Etimesgut Belediyespor'la deplasmanda oynayacağı ilk hafta karşılaşması için Ankara'ya geçecek.

21.08.2015 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, pazar günü Etimesgut Belediyespor'la deplasmanda oynayacağı ilk hafta karşılaşması için Ankara'ya geçecek.

Bolu'da, 19 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arasında kamp yapan ve 8 Ağustos'tan beri de Kızılcahamam'da kamp yaparak lige hazırlanan yeşil kırmızılı takım, şampiyonluk hedefiyle bilendiği lige 3 puanla başlamak istiyor.

Sakatlığı devam eden İbrahim Konuksever'in yanı sıra geçen sezon play off'ta oynanan Denizli Büyükşehir Belediyespor maçındaki olaylardan dolayı 6'şar maç ceza alan Tunç Behram ve Ceyhun Demircan da Etimesgut Belediyespor'la yapılacak maçta forma giyemeyecek.

Ceyhun'un yokluğunda kaleyi Onur Bilgin korurken, Hebun Aliparspor'dan transfer edilen Berat Bilen de yedek kaleci olarak kadroda yer alacak.

Diyarbekirspor kulübünden yapılan açıklamada, takımın sezona şampiyonluk hedefi ile hazırlandığı ve hedefin 3 puanla lige başlamak olduğu kaydedildi. Açıklamada, takımımız son iki sezonda play off'ta kaçırdığı şampiyonluktan sonra bu sezon 2.Lig'e doğrudan çıkmayı hedeflediği belirtildi.

Bu amaçla geçen sezonki iskelet kadro korunduğu, kalitesini ve başarısını ıspat etmiş oyuncuların da takviye edildiği ifade edilen açıklamada, bir çok takımda şampiyonluklar kazanan teknik direktör Bülent Demirkanlı'nın da takımın başına getirilerek şampiyonluk hedefine uygun bir yapılanmaya gidildiği kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Sezona sorunsuz hazırlanan takımımız lige 3 puanla başlamayı planlamaktadır. Geçen sezondan kalma 5 maçlık seyircisiz oynama cezasından dolayı uzun süre taraftarlarımızdan uzak kalacak olmanın özlemini çekeceğiz. Taraftarlarımız tribünlerde olmasa da dua ve gönüllerinin bizimle olduğunu düşünerek mücadele edeceğiz. Bu ruhla maçlara çıkacak olan takımımız inşallah taraftarlarımızın yüzünü güldürecektir. Bu konuda oldukça inançlı ve kararlıyız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement