Sporculardan Vali Özdemir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sporculardan Vali Özdemir'e Ziyaret

Türkiye Üniversiteler Arası Muay Thai Şampiyonası'nda dereceye giren Kafkas Üniversitesi Muay Thai Takımı sporcuları, Vali Günay Özdemir'i makamında ziyaret etti.

16.05.2015 14:45

Türkiye Üniversiteler Arası Muay Thai Şampiyonası'nda dereceye giren Kafkas Üniversitesi Muay Thai Takımı sporcuları, Vali Günay Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Özdemir, gençlerin sporda başarı sağlamasından mutluluk duyduğunu belirtti.

Gençlerin azmettiğinde büyük başarı kazanacağına inandığını ifade eden Özdemir, "Bu vesileyle çocuklarımızın spor yapmasına izin ve imkan veren ailelerine de teşekkür ediyoruz. İnşallah ilimizin ismi başarılı sporcularla dünyaya duyurmak bizim için de büyük bir mutluluk. Tüm sporcularımızı kutluyorum ve kendilerine dünya şampiyonasında başarı diliyorum" dedi.

Muay Thai Takımı Antrenörü Ferman Büyükdağ ise Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası sonrasında dereceye giren sporcularla Özdemir'i ziyarete geldiklerini bildirdi.

Büyükdağ, "Valilik, rektörlük ve kaymakamlıktan aldığımız destekle, ilimize daha çok sporcu kazandırmak için durmadan çalışıyoruz. İlimize ve ülkemize büyük başarılar kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.

Ziyarette sporculara, Kars Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül ve Kağızman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ramazan Oğul da eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sporculardan Vali Özdemir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement