18 Yaşındaki Genç, Stajının Bitişini Kutlamaya Gittiği Piknikte Boğuldu - Son Dakika
Güncel

18 Yaşındaki Genç, Stajının Bitişini Kutlamaya Gittiği Piknikte Boğuldu

18 Yaşındaki Genç, Stajının Bitişini Kutlamaya Gittiği Piknikte Boğuldu

Adana'da, meslek stajını tamamlamanın mutluluğunu yaşayan lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Mehmet Selen, arkadaşları ile birlikte serinlemek için girdiği baraj gölünde boğuldu.

15.07.2015 13:42  Güncelleme: 15:04

Adana'da, meslek stajını tamamlamanın mutluluğunu yaşayan Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Mehmet Selen, arkadaşları ile birlikte serinlemek için girdiği baraj gölünde boğularak hayatını kaybetti.

ARKADAŞLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE BOĞULDU

Seyhan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi olan Mehmet Selen, mesleki stajını Adana Devlet Hastanesi'nde tamamlaması nedeniyle arkadaşları Metehan Kalkan ve Ahmet Özer ile birlikte, Seyhan Baraj Gölü'ne kıyısı bulunan merkez Sarıçam İlçesi'nin Menekşe Mahallesi'ne gitti. Birlikte piknik yapıp eğlenen 3 arkadaş, serinlemek için baraj gölüne girdi. Bir süre yüzen Mehmet Selen, arkadaşlarının gözleri önünde suyun içinde kayboldu. Mehmet Selen'i kurtarmak için suya atlayan arkadaşları Metehan Kalkan ile Ahmet Özer'in çabaları sonuçsuz kaldı.

CANSIZ BEDENİNİ DALGIÇLAR ÇIKARDI

Uzun süre suyun altında kalan Mehmet Selen, dalgıç polisler tarafından çıkartıldı. Ailesi Mardin'de yaşayan ve Adana'da ablasının yanında eğitim gören Selen'in cenazesi yapılan incelenin ardından yakınlarına teslim edildi. Gencin cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Mardin'e götürüldü.

"BİZ AYAKTAYIZ AMA HER GÜN ÖLÜYORUZ"

Mehmet Selen'in ölümü sosyal medyadaki arkadaşlarını da yasa boğdu. Olay sırasında Selen'in yanında olan ve arkadaşlarının ölümünden kendilerini sorumlu tutan Metehan Kalkan ile Ahmet Özer, sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfalarında "Keşke biz ölseydik. Sen ölüp, gittin, biz ayaktayız ama her gün ölüyoruz" diye paylaşım yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 18 Yaşındaki Genç, Stajının Bitişini Kutlamaya Gittiği Piknikte Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement