Stk'lar ve Kanaat Önderlerinden Kardeşlik - Son Dakika
Yerel

Stk'lar ve Kanaat Önderlerinden Kardeşlik

Stk\'lar ve Kanaat Önderlerinden Kardeşlik

Adıyaman’da, faaliyet yürüten STK temsilcileri, kanaat önderleri, dernek başkanları bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

24.07.2015 17:19

Adıyaman'da, faaliyet yürüten STK temsilcileri, kanaat önderleri, dernek başkanları bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Adıyaman'da, bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen birlik ve beraberlik toplantısına, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, STK temsilcileri, dernek başkanları, kanaat önderleri ile bir çok kişi katıldı.

Basın açıklamasını okuyan Eğitim Bir- Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, "Son günlerde yaşanan ve hepimizin derinden yaralayan elim terör saldırıları ve sonrasında ülkemizde ve şehrimizde yaşatılmak istenilen toplumsal ayrılma ve çatışma ortamlarının engellenmesi birlikte yaşama irademizi göstermek amacıyla Türki, Kürdü, Alevisi, Süryanisi ve Sünnisiyle birlikte kısacası ırk din ve mezhep ayrımı gözetmeden kardeşçe bir araya geldik. Adıyaman, tarihi boyunca farklı kimliklerin bünyesinde barındırmış Türklerim, Kürtlerin, Süryanilerin, Alevilerin ve Sünnilerin bir arada yaşama kültürü geliştirdiği barıştan, huzurdan, istikrardan yana bir şehridir. Son yıllarda özellikle Suriye'de ki, savaşın etkileri olarak kabul ettiğimiz bir çok ilimizde olduğu gibi özellikle de şehrimizde toplumsal ayrıştırma ve çatışma ortamı oluşturmaya yönelik bazı girişimlere üzülerek şahit olmaktayız. Bu girişimlere ulusal bazı medya kuruluşları da şehrimizi hedef göstererek dahil olmaktadır. Bu bağlamda ilimizin ve ülkemizin huzur güven ve barışına doğrudan müdahale olarak gördüğümüz her türlü menfur saldırıları kim ve ya kimler hangi amaçla yaparsa yapsın şiddetle kınıyoruz. Son günlerde yaşanan saldırılarda şehitlerimize ve hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar, yakınlarına ve milletimize de baş sağlığı diliyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stk'lar ve Kanaat Önderlerinden Kardeşlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement