Suk'tan Büyük Fedakarlık! - Son Dakika
Spor

Suk'tan Büyük Fedakarlık!

Suk\'tan Büyük Fedakarlık!

Trabzonspor'un Porto'dan kiralık olarak transfer ettiği Hyun Jun Suk, yeni kulübünde adaptasyon sürecini atlatmak istiyor.

30.08.2016 07:39

Trabzonspor'un Porto'dan kiralık olarak transfer ettiği Hyun Jun Suk, yeni kulübünde adaptasyon sürecini atlatmak istiyor. Güney Koreli forvet, idmanlarda ve maçlarda aldığı sürelerde çalışkanlığıyla dikkat çekerken, saha dışında da ekstra gayret sarf ediyor. Yeni bir ülke ve şehre gelen 25 yaşındaki golcü, kısa sürede alışma sürecini tamamlamanın planlarını yapıyor.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre bu konuda ciddi fedakarlıklar gösteren Suk, Güney Kore Milli Takımı'ndan bile affını istedi. Rio Olimpiyatları'ndan döner dönmez Trabzonspor'un maç trafiğine girişen yıldız oyuncu, birçok önemli konuyu askıya almak zorunda kalmıştı. Bu nedenle milli takım haftasının maç yapılmadan geçilecek olması Güney Koreli oyuncuya avantaj sağlayacak.

Bu 2 haftalık boş sürede hem şehri tanımak hem de yeni yaşam alanına adapte olmak isteyen Suk, böylece sezon boyunca sıkıntı çekmek istemiyor. Konuyla alakalı açıklama yapan Güney Kore Milli Takım antrenörü Uli Stielike, Hyun Jun Suk'a izin verdiklerini söyledi. İran ve Çin maçları için Suk'un kadroda olmadığını doğrulayan Güney Kore hocası, "Suk yeni bir takıma katıldı. Bu nedenle adaptasyon süreci için zamana ihtiyacı var. Karşılıklı anlaşarak bu izni kendisine tanıdık" dedi.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Suk'tan Büyük Fedakarlık! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement