Süleyman Demirel İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Süleyman Demirel İçin Mevlit Okutuldu

Türkiye Cumhuriyeti'nin Dokuzuncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel adına ailesi tarafından memleketi Isparta ile Antalya ve Muğla'da mevlit okutuldu.

03.07.2015 18:07

Türkiye Cumhuriyeti'nin Dokuzuncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel adına ailesi tarafından memleketi Isparta ile Antalya ve Muğla'da mevlit okutuldu.

Isparta'da ikindi namazı öncesi Terminal Camisi'nde okutulan mevlite çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan mevlitte daha sonra ilahiler ve Mevlid-i Şerif okundu. Mevlit, Demirel için dua edilmesinin ardından sona erdi.

Isparta'da Demirel için 12 ilçedeki camilerde de mevlit okutuldu.

Mevlitin ardından vatandaşlara Süleyman Demirel'in kurutulmuş elma ve üzerinde Demirel'in fotoğrafının bulunduğu kutu içinde lokum ve şekerleme ikram edildi.

Antalya

Süleyman Demirel için Antalya'da, Muratpaşa Camisi'nde ikindi namazı öncesi mevlit okundu. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan mevlitte daha sonra ilahi ve Mevlid-i Şerif de okundu.

Mevlit, Antalya Müftüsü Osman Artan'ın Demirel için dua etmesinin ardından sona erdi.

Mevlitten sonra vatandaşlara, üzerinde Demirel'in fotoğrafının bulunduğu kutu içinde lokum ve şekerleme sunuldu.

Muğla

Muğla'da da Tarihi Kurşunlu Camisi'nde okunan mevlit, Cami İmam Hatibi Memduh Yazan'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlahi ve Mevlid-i Şerif de okunmasının ardından mevlit, sona erdi.

Mevlide katılanlara Isparta'dan getirtilen gül suyu, gül lokumu ve şeker dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Süleyman Demirel İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement