Süleymanpaşa Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

05.08.2015 12:25

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı Barbaros Mahallesi Belediye Ek Hizmet binası Bahçesinde yapıldı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında düzenlenen toplantıya, Süleymanpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi (TESKi) Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Ünal, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Münir Karaevli ve meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından dağıtım lisansı verilen Trakya Bölgesi Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.'nin dağıtım bölgesinin Süleymanpaşa Belediyesine dahil edilmesi, dağıtım bölgesinin genişletilmesi prosedürü çerçevesinde gerçekleştirilmesi gereken aynı kanunun ilgili maddesinde belirtilen her türlü iş için diğer belediyelerle müşterek hareket edilmesi, lisansındaki süre ve iş programına uygun olarak Süleymanpaşa Belediyesi sınırları içinde bulunan tüm cadde ve sokaklarda dağıtım şirketince ihtiyaç duyulacak kazı ve şebeke yapım faaliyetlerine gecikmeksizin izin verileceği, Süleymanpaşa ilçesinde dağıtım şebekesi yapım çalışmaları kapsamında imar ve alt yapı bilgi sistemlerinden dağıtım şirketinin faydalanmasına izin verileceği, dağıtım şebekesinin yapımı ve dağıtım faaliyetlerinde gerekli iş birliğinin yapılacağı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu nezdinde taahhüt edilmesi ve yapılacak iş ve işlemler konusunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a yetki verilmesi konuları görüşüldü.

Süleymanpaşa Belediye Meclisinde görüşülerek oylamaya sunulan gündem maddeleri oy birliği ile kabul edilerek karara bağlandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement