Süleymanpaşa Belediyesi AB Avrupa Bölgeler ve Şehirler Toplantısında - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa Belediyesi AB Avrupa Bölgeler ve Şehirler Toplantısında

Süleymanpaşa Belediyesi AB Avrupa Bölgeler ve Şehirler Toplantısında

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Association of Social Democratic Municipalities (SODEM) tarafından düzenlenen Open Days 2014 kapsamında gerçekleştirilecek 12. Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası organizasyonuna katılmak üzere Brüksel’e gitti.

06.10.2014 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Association of Social Democratic Municipalities (SODEM) tarafından düzenlenen Open Days 2014 kapsamında gerçekleştirilecek 12. Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası organizasyonuna katılmak üzere Brüksel'e gitti.

6-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte 33 ülkeden yaklaşık 6 bin yerel seçilmiş ve atanmış yönetici yer alacak. Türkiye'den Open Days 2014 programına Başkan Eşkinat'ın yanı sıra Türkiye'yi temsilen 27 seçilmiş yönetici daha katılacak.

Yerel kalkınma ve yerel idarelerin kendi aralarındaki işbirliği, yerel ve kentsel gelişim projelerinin uygulanması ve AB finansal kaynaklarından yararlanılması konusunda karşılıklı deneyimlerin aktarılacağı etkinliğin teması ise bölgesel stratejileri uyumlulaştırmak, kapasite geliştirmek ve bölgeler arası işbirliği gerçekleştirmek olarak belirlendi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa Belediyesi AB Avrupa Bölgeler ve Şehirler Toplantısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement