Süleymanpaşa'da Değirmenaltı Mahallesinden Eğitime Destek - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa'da Değirmenaltı Mahallesinden Eğitime Destek

Süleymanpaşa\'da Değirmenaltı Mahallesinden Eğitime Destek

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesinin başlattığı 'Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişiyor' projesi büyümeye devam ediyor.

13.04.2015 15:03  Güncelleme: 15:07

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi'nin başlattığı 'Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişiyor' projesi büyümeye devam ediyor. Proje kapsamında bir destek de Değirmenaltı Mahallesi'nde bulunan kız yurdundan geldi.

Üç mahallede pilot uygulama olarak başlatılan 'Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişiyor' projesini Süleymanpaşalılar sahiplendi. Süleymanpaşa'da ikamet eden ve maddi imkanları yetersiz olan üniversite öğrencileri için başlatılan kampanyaya destek çığ gibi büyüyor. Apartmanların yanı sıra iş yerleri ve kamu kurumlarının da destek verdiği kampanyaya destek bu kez bir kız yurdundan geldi.

Değirmenaltı Mahallesi'ndeki Yağcıoğlu Apart Kız Yurdu'ndan gelen destek üzerine Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan plaketi asmak üzere Değirmenaltı Muhtarı Hüseyin Güneş ile birlikte kız yurduna giden Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, eğitime verdiği destekten dolayı İlker Yağcıoğlu'na teşekkür etti.

Kız Yurdu kapısına plaketi asan Güral, "Projemiz gün geçtikçe büyüyor. Süleymanpaşalılar duyarlılıklarını bir kez daha ispatlayarak projeye destek oldular. Bu projenin sadece apartmanlarla kalmayıp, kurumlara ve iş yerlerine yansıması da beni ayrıca onurlandırdı. Başlattığımız bu projeyi Süleymanmapaşalılar devraldı. Mutlu bir aile olma yolunda ilerleyen kentimin duyarlı vatandaşlarıyla gurur duyuyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa'da Değirmenaltı Mahallesinden Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement