Sultanhisar'ın Konukları Geldi - Son Dakika
Yerel

Sultanhisar'ın Konukları Geldi

Sultanhisar\'ın Konukları Geldi

Daha önce Sultanhisar ve Atça Belediyesi tarafından ayrı ayrı yapılan Kurtuluş günü etkinleri bu yıl aynı program içinde kutlanacak.

05.09.2014 10:28

Daha önce Sultanhisar ve Atça Belediyesi tarafından ayrı ayrı yapılan Kurtuluş günü etkinleri bu yıl aynı program içinde kutlanacak.

Aydın'ın büyükşehir olması ile birlikte bu yıl 1.'si gerçekleştirilen Uluslararası Sultanhisar, Atça Kurtuluş ve Halkoyunları Festivali kapsamında ilçeye gelen Macaristan, Makedonya, Gürcistan, KKTC ve Hacettepe Üniversitesi Folklor Ekipleri Eskihisar mahallesinde ilk oyunlarını sergilediler.

1.Uluslararası Sultanhisar, Atça Kurtuluş ve Halkoyunları Festivali kapsamında ilçeye gelen ekipleri ilk olarak Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya'yı ve Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'i makamında ziyaret etti. Macaristan, Makedonya, Gürcistan, KKTC ve Hacettepe Üniversitesi Folklor Ekipleri'ni kabul eden Başkan Yıldırımkaya ve Kaymakam Ertürkmen konukları ile tek tek ilgilenirken ekipler kendi ülkelerini temsil eden hediyelerini Başkan ve Kaymakam'a sundular. Günün anısına Belediye Başkanı Yıldırımkaya ve Kaymakam Ertürmen misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Değişik yerleri ziyaret eden halkoyunları ekipleri ilk gösterilerini Eskihisar Mahallesi'nde yaptılar. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sultanhisar'ın Konukları Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement