Sultanlar, Seriyi Devam Ettirdi - Son Dakika
Yerel

Sultanlar, Seriyi Devam Ettirdi

Sultanlar, Seriyi Devam Ettirdi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin 9’uncu haftasında Maltepe Yalı Spor ile karşılaştı.

22.11.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin 9'uncu haftasında Maltepe Yalı Spor ile karşılaştı.

Türkiye Voleybol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin 9'uncu haftasında İstanbul temsilcisi Maltepe Yalı Spor ile karşılaştı. TVF Ellinci Yıl Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, Gençlik Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı ve voleybol severler izledi.

"SETLERDE İSTEDİĞİMİZ OYUNU SAHAYA YANSITTIK"

İlk sete organize ataklarla başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, rakibinin kendi oyununu oynamasına izin vermedi. File üstündeki ataklarını İrem ve Thompson'un sayılarıyla sonuçlandıran yeşil beyazlı temsilcimiz seti 25-17 kazandı ve skoru 1-0'a getirdi. İkinci sette Ece, Ayşin ve Gülşah'ın bloklarıyla rakibin sayı üretmesine imkan tanımayan Büyükşehir'in Sultanları seti 25-18 kazandı ve skoru 2-0 yaptı. Üçüncü setin başından itibaren sahaya ağırlığını koyan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Daria ve Candan'ın sayılarıyla sonuca gitti ve 25-6 skorla maçı 3-0 kazandı. Bu galibiyetle 9'de 9 yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor, puanını 27'e yükseltti.

"9'DA 9 YAPTIK"

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan takım kaptanı Ayşin Moran, "Bugün İstanbul deplasmanında 9'da 9 yaparak, yolumuza devam ediyoruz. İç saha veya deplasmanda farketmeden kendi oyunumuzu oynuyoruz. Gelecek hafta tüm Manisalıları, maçımıza davet ediyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sultanlar, Seriyi Devam Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement