Sunay Akın, Gaziantep'te Sevenleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sunay Akın, Gaziantep'te Sevenleriyle Buluştu

Sunay Akın, Gaziantep\'te Sevenleriyle Buluştu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulunun katkılarıyla Sunay Akın, Gaziantep'te sevenleriyle buluştu.

07.06.2014 16:25  Güncelleme: 16:36

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu'nun katkılarıyla Sunay Akın, Gaziantep'te sevenleriyle buluştu.

Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde "İki Kitap bir Heves" adlı oyununu sergileyen Akın, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Anlattıklarıyla hem bilgilendiren, hem güldüren, hem de düşündüren Akın, "Toplumlar bilgisizlik yüzünden yok olurlar" diyerek, özellikle Osmanlı Tarihi'nin bilinmeyen yönlerini hikayeleriyle izleyenlere anlattı.

Türk toplumunun kitap okumadığına değinen Akın, okumanın önemine dikkati çekerek İstanbul Oyuncak Müzesi'nin kurucusu olduğunu vurguladı.

Akın, Gaziantep'in kültür ve sanat alanında gerçekten örnek bir şehir olduğunu dile getirerek "Geçmişimize ışık tutan müzelerimize sahip çıkmamız gerekir. Şu andaki neslin tarihimizi yanlış bildiğini düşünüyorum. Bu sorunu ancak kitap okuyarak bilinçli bir toplum oluşturarak çözebiliriz" dedi.

TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehpare Şayan  Kileci, Sunay Akın'ı Gaziantep'te ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sunay Akın, Gaziantep'te Sevenleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement