Sungurlu Eğitim Spor, Ankara Günübirlik Sportif Gezi Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Sungurlu Eğitim Spor, Ankara Günübirlik Sportif Gezi Düzenlendi

Sungurlu Eğitim Spor, Ankara Günübirlik Sportif Gezi Düzenlendi

Çorum’un Sungurlu ilçesi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü eğitim çalışmalarına antrenmanların yanında spor kültür çalışmalarına da devam ediyor.

08.07.2015 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü eğitim çalışmalarına antrenmanların yanında spor kültür çalışmalarına da devam ediyor.

Kulüp yetkilileri yaptıkları açıklamada, "Sungurludaki çocuklarımızın sporla tanışma,başlama yaşını aşağıya çekmeye çalıştığımız bu sürece de model alacağı ablalarına, abilerine sporcu kültürü aşılayarak örnek olarak hem sahalarda hem de seyirci olarak elit bir sporcu kesim oluşturmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız sporcu, veli ve kulüp yönetimi arasında sıkı bir bağ kurarak yapılıyor" dedi.

Kulüp yönetimi olarak, sporcunun milli değerlerine bağlı, saygılı genel kültürü yüksek olması için çaba gösteriyor ve bu zorlu süreçte kulübümüz ve yönetimi her kesimden takdir toplamaya devam ediyor.

SPORCULARIMIZ ANKARA'YA ÇIKARMA YAPTI...

Kulübümüz, Çoğunu bayan sporcularımızın oluşturduğu sporcu ekibimizle Ankara'ya sosyal,kültürel ve sportif alanda gezi düzenlendi.

İlk olarak Türkiye Voleybol Federasyonunun projesi olan "Fabrika Voleybol" antrenmanı ziyaret edildi ve antrenmanları izlendi. Arkasından bu sporcularımızın pedagojik olarak çocuk olduğunu unutmadığımızdan eğlenmeleri için gençlik parkında gönüllerince eğlenmelerine vesile olduk.

SUNGURLU EĞİTİM SPOR ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜN HUZURUNDA...

Milli bilincimizi güçlendirmek için Anıtkabir ziyaret edildi. Anıtkabir müzesi ve ulu önder Atatürk' ün mozalesi ziyaret edildi. Çocukların bu ziyareti duygulu anlar yaşanmasına sebeb oldu.

SPORCULAR, SPORCU HAYATINDA İLKLERİ YAŞADI

Dünyaca ünlü voleybolcuların yarıştığı Voleybol Dünya Grand Prix turnuvasının Ankara ayağında oynanan Türkiye- Amerika Birleşik Devletleri voleybol maçı izleyen gençler, ülkemizin filenin sultanlarını gönüllerinde desteklediler. Maç sonunda sporcular hem Amerikalı hem de Türk sporcular ile fotoğraf çekinme fırsatı buldu.

KATILIM ÜCRETİNİ YATIRABİLiRSEK 3. LİGDE YOLA DEVAM EDECEĞİZ

Sungurluda faaliyetlerimize yoğun bir şekilde devam eden kulübümüze geçen sezonda bölgesel lig grubundan çıkamamıza rağmen normalde 2 bin 500 TL yerine 7 bin 500 TL katılım parası yatırılması durumunda 3. ligde devam edebileceğimiz ifade edilirken sponsor arayışları devam etmektedir. Eğer 7 bin 500 TL katılım ücreti yatırabilirsek yetiştirdiğimiz çocuklar 3. ligde mücadele etmeleri sağlanacaktır. Desteklerinden dolayı Sungurlu Belediye başkanlığına sporcu velilerimize ve kulüp yönetimimize çok teşekkür ediyoruz.

Bu uzun soluklu yolda Kulübümüz memleketimiz için sadece sportif alanda değil kültürel alanda da hizmet etmektedir. Memleketimiz için ve çocuklarımız için çalışmalara gücümüz yettiğince alabildiğimiz desteklerle devam edeceğiz. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu Eğitim Spor, Ankara Günübirlik Sportif Gezi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement