Süper Lig Kaptanları Cumhurbaşkanı'nı Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Süper Lig Kaptanları Cumhurbaşkanı'nı Bekliyor

Süper Lig Kaptanları Cumhurbaşkanı\'nı Bekliyor

Süper Lig kaptanları Cumhurbaşkanı'nı bekliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımların kaptanları ile bugün bir araya gelecek.

12.04.2015 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig kaptanları Cumhurbaşkanı'nı bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımların kaptanları ile bugün bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor deplasmanından dönerken Trabzon'da silahlı saldırıya uğraması nedeniyle Yıldız Sarayı'ndaki Mabeyn Köşkü'nde 18 Süper Lig takımının kaptanı ile bir araya gelerek, yaşanan olaylar hakkında fikir alışverişinde bulunacak. Toplantıda, takım kaptanlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ da yer alacak.

Bu arada saat 18.00'de başlayacağı açıklanan toplantı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başka bir programa katılmasından dolayı henüz başlamadı. Mabeyn Köşkü'ne gelen takım kaptanları, Cumhurbaşkanı'nın toplantıya gelmesini bekliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Süper Lig Kaptanları Cumhurbaşkanı'nı Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement