Sur'da Hayat Normale Dönmeye Başlıyor! 6 Sokakta Yasak Kalktı - Son Dakika
Güncel

Sur'da Hayat Normale Dönmeye Başlıyor! 6 Sokakta Yasak Kalktı

PKK'lı teröristlere yönelik operasyonların tamamlandığı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2 mahalledeki 6 sokakta, sokağa çıkma yasağı uygulaması sona erdi.

17.03.2016 14:43  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PKK'lı teröristlere yönelik operasyonların tamamlandığı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde hayat yavaş yavaş normale dönmeye başladı. 2 mahalledeki 6 sokakta, sokağa çıkma yasağı uygulaması sona erdi.

KAYMAKAMLIK AÇIKLADI! 6 SOKAKTA YASAK KALKTI

Sur Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş ve Gazi caddelerinde kamu düzeninin sağlanması, barikatların kaldırılması, çukurların kapatılması ve bombalı düzeneklerin imhası çalışmaları sırasında sivil vatandaşların can ve mal güvenliğinin teminat altına alınması amacıyla 11 Aralık 2015 Cuma günü 16.00 itibarıyla sokağa çıkma yasağı ilan edildiği anımsatıldı.

Güvenliğin tekrardan sağlandığı Savaş Mahallesi'nin Buzcular, Buzcular 1, Eski Yoğurt Pazarı ve Çiftehan ile Dabanoğlu Mahallesi'ndeki Bıyıklı Mehmet Paşa sokağının Arman sokağa kadar kısmı ve Orta Karataş sokağında kaldırıldığı kaydedilen açıklamada, geri kalan mahallelerde uygulamanın arama tarama faaliyetlerinin sürmesi dolayısıyla bir müddet daha devam edeceği bildirildi.

Kaymakamlık, 13 Mart'ta 6 mahalle ile bir cadde de uygulanan yasağın, Gazi Caddesi ve Cevatpaşa Mahallesi'nin tamamı ile Dabanoğlu Mahallesi'nin 4 sokağında sona ermesini kararlaştırmıştı.

Sur\'da Hayat Normale Dönmeye Başlıyor! 6 Sokakta Yasak Kalktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sur'da Hayat Normale Dönmeye Başlıyor! 6 Sokakta Yasak Kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • HAKAN: ŞİMDİ SORALIM HERKESE PKK SUR DA NE KAZANDIRDI ... 89 1 Yanıtla
  • Halk: ALLAH RUM ORDUSUNUN HELAK ETSİN... YIKTI TALAN ETTİ SAHABELER ŞEHRİNİ... ALLAH TA ONLARIN EVİNİ YIKACAK... DURUN VE SEYREDİN... KISAS ALLAHIN EMRİDİR... 5 43 Yanıtla
  • tam temizlik: hayvanlar gibi yaşayın şimdi orda ortakçı hainler sürüsü. 1 5 Yanıtla
  • sur: yasak kalktı da sokak mı kaldı 5 0 Yanıtla
  • Kurmay Asker: BUYURUN HAK ETTİĞİNİZ KOŞULLARDA YAŞAYIN ŞİMDİ......BİR DAHADA AKILLI OLUN AKLINIZI ALIRIZ 1 1 Yanıtla
    Allah bana bu kürd dili verdi.: 5 parmak 1 değil.. 0 0

Advertisement