Suriye'ye Kış Yardımı - Son Dakika
Güncel

Suriye'ye Kış Yardımı

Suriye\'ye Kış Yardımı

Beykoz Belediyesi ve Ensar Vakfı tarafından temin edilen 63 bin parça kıyafet, Biz Ümmetiz Platformu ile Avrasya Vakfı aracılığıyla Suriye'ye gönderildi.

25.10.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz Belediyesi ve Ensar Vakfı tarafından temin edilen 63 bin parça kıyafet, Biz Ümmetiz Platformu ile Avrasya Vakfı aracılığıyla Suriye'ye gönderildi.

Biz Ümmetiz Platformu temsilcisi Abdülhamit Altıntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havaların soğumaya başlamasıyla Suriyeli ailelere kış yardımlarına ağırlık verdiklerini söyledi.

Beykoz Belediyesi ve Ensar Vakfı tarafından temin edilen kışlık kıyafetleri Suriyeli ailelere gönderdiklerini aktaran Altıntaş, "63 bin parça kıyafet Suriye'deki farklı bölgelerde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak. Kış şartlarının kendini göstermeye başladığı bu zaman diliminde kardeşlerimizin biraz olsun dertlerine derman olmak istedik. "diye konuştu.

Bölgede yardım çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Altıntaş, "İç savaşın durmak bilmediği ülkede mağdur ailelerin sayısı her geçen gün artıyor. Çatışmaların gölgesinde yaşam süren ve kendilerini güvenli bölgelere getirerek, çadır kamplarında barınan ailelerin acil olarak yatak, ısınma ve gıda ihtiyaçları bulunuyor. Daha fazla yardımların bölgeye ulaştırılması gerekiyor." dedi.

İçerisinde 63 bin kıyafetin bulunduğu yardım tırı, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Suriye'ye uğurlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'ye Kış Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement