Yeryüzü Doktorları Derneği Suriyeli Ailelere Yardım Etti - Son Dakika
Yerel

Yeryüzü Doktorları Derneği Suriyeli Ailelere Yardım Etti

Yeryüzü Doktorları Derneği, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Hatay'ın Reyhanlı ve Yayladağı ilçesine sığınan 800 aileye alış veriş çeki dağıttı.

17.07.2015 15:48  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeryüzü Doktorları Derneği, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Hatay'ın Reyhanlı ve Yayladağı ilçesine sığınan 800 aileye alış veriş çeki dağıttı.

Yeryüzü Doktorları Derneği temsilcisi İsmet Şanverdi, AA muhabirine, Ramazan Bayramı nedeniyle Suriyeli ailelere yardım yaptıklarını söyledi.

Şanverdi, "Dernek olarak geçen yıllarda olduğu gibi, bu sene de Hatay'ın Reyhanlı ve Yayladağı ilçelerinde bulunan Suriyeli misafirlerimize, Ramazan Bayramı dolayısıyla market alışveriş çeki dağıttık. Kardeşlerimizin bir bayrama daha buruk girmemeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Reyhanlı ve Yayladağı'nda evlerde, iş yerlerinde yaşayan yaklaşık 800 aileye yardım eli uzatıldığını belirten Şanverdi, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yeryüzü Doktorları Suriye içerisinde de sağlık ve gıda yardımlarına devam ediyor. Savaşın 5. yılında derneğimizin yaptığı ilaç ve tıbbi malzeme desteği 35 milyon lirayı buldu."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeryüzü Doktorları Derneği Suriyeli Ailelere Yardım Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement