Sürücüler Bu Kez Ceza Değil, Muz Yediler - Son Dakika
Güncel

Sürücüler Bu Kez Ceza Değil, Muz Yediler

Sürücüler Bu Kez Ceza Değil, Muz Yediler

Anamur Belediyesi 8. Uluslararası Kültür ve Muz Festivalinin başlaması dolayısıyla Mersin-Antalya karayolunda sürücülere muz dağıtıldı.

25.08.2014 15:01  Güncelleme: 15:15

Anamur Belediyesi 8. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali'nin başlaması dolayısıyla Mersin- Antalya karayolunda sürücülere muz dağıtıldı.

Anamur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personellerin yanı sıra Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Yaş Sebze ve Meyve Hal Müdürlüğü yetkilileri ile Trafik Denetleme Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle muz dağıtımı gerçekleştirildi.

Anamur Belediyesi personelleri, 8. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali dolayısıyla Anamur'a gelen misafirleri ve transit geçiş için Mersin Antalya Karayolunu kullanan vatandaşlara "Hoş geldiniz" diyerek karşıladı. Muzun başkenti olan Anamur'a gelen vatandaşlara muz ikramı esnasında festival hakkında bilgi verildi ve festival broşürleri dağıtıldı.

Trafik ekiplerinin durdurulunca ceza yazılacağını sanan sürücüler muz ikramında bulunulduğunu görünce şaşkınlık yaşadı. Sürücüler, "Bu kez ceza değil, muz yedik" diyen sürücüler ikramdan dolayı teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sürücüler Bu Kez Ceza Değil, Muz Yediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement