Sürücüler Hız Limitinin Artırılmasını İstiyor - Son Dakika
Güncel

Sürücüler Hız Limitinin Artırılmasını İstiyor

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erbey Kılıç, şehir girişi ve çıkışında uygulanan hız sınırı limitinin artırılması gerektiğini söyledi.

14.08.2016 12:46

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erbey Kılıç, şehir girişi ve çıkışında uygulanan hız sınırı limitinin artırılması gerektiğini söyledi.

Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentteki kule radarlarda uygulanan hız sınırını sürücülerin az bulduğunu söyledi.

Özellikle kente giriş ve çıkışta bulunan kule radarların trafikte aksamalara neden olduğunu dile getiren Kılıç, bu problemin giderilmesi gerektiğini vurguladı.

Şehir içindeki hız sınırının az olduğu yönünde sürücülerin şikayetleri olduğunu ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

"Hiç olmazsa E-5 üzerinde Bölge Trafiğe kadar ve Kapıkule yolundan Sarıbayır altına kadar hız sınırının 60 kilometre olmasını istiyoruz. Belediye Başkanı Recep Gürkan da bunu İl Trafik Komisyonunda gündeme getireceğini ve sınırın bu rakama çıkacağını söyledi. Bir de Kıyık çıkışındaki bir radar kulemiz var ve sürücüleri çok aldatıyor. İki kişi sohbet ederken unutup radara yakalanan birçok arkadaşımız var. Bunların 60 kilometre olmasını istiyoruz. Şehir içinde yine yayaların olduğu yerde kilometrelerin aynı kalmasında fayda var. Ama E-5'in bölge trafikten, Sarıbayır'a kadar 60 kilometre olmasından yanayız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sürücüler Hız Limitinin Artırılmasını İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement