Suşehri'nde 'Gönül Sofrası' İftar Yemeği Programı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nde 'Gönül Sofrası' İftar Yemeği Programı Yapıldı

Suşehri\'nde \'Gönül Sofrası\' İftar Yemeği Programı Yapıldı

Sivas’ın Suşehri ilçesinde "Gönül Sofrası" iftar programı düzenlendi.

13.07.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Suşehri ilçesinde "Gönül Sofrası" iftar programı düzenlendi.

Programa AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, İlçe Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, ilçe protokolü yanı sıra Suşehrili vatandaşlarla Camiorta Mahallesi'ndeki eski sebze pazar alanında büyük bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirildi.

Ramazanın son günlerine geldiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, "Suşehri Belediyemiz burada güzel bir etkinlik düzenledi. Geçen yıl da bu meydan yine iftarda doluydu, bugün de hamdolsun dolu. Bu iftarda emeği geçen, hayrı geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise, "Bizler yola çıkarken şehir insanın, insanda şehrin aynasıdır diyerek yola çıktık. İnsan odaklı hizmet prensibini benimsedik. Halka hizmet, Hakka hizmet düsturunu rehber edindik. Bugüne kadar da bütün çalışmalarımızı bu düşünceler etrafında şekillendirdik ve buna göre çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Hilmi Bilgin de, "Biz bugün Türkiye'de bu coğrafya da birlik ve beraberlik içerisinde, huzur içerisinde, Ramazan'ı Ramazan gibi yaşıyoruz. Rabbime şükürler olsun. Yalnız etrafımızdaki coğrafyaya baktığımızda, maalesef İslam Coğrafyası bugün Ramazanda kan, gözyaşı ve zulüm içerisinde geçiriyor. Biz bugün bu coğrafyaya sahip çıkabilmek için, İslam Coğrafyası'nda akan kardeş kanını durdurabilmek için öncelikle bizim bu aziz milletle gönül bağını pekiştirmemiz ve birlik beraberliğimizi daim etmemiz lazım. Osmanlı'nın torunları olarak bu İslam coğrafyasında birliği ve beraberliği de ümmet anlayışı olarak bizler sağlayacağız" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde 'Gönül Sofrası' İftar Yemeği Programı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement