Taekwondo Da, Kastamonulu Sporculardan Büyük Başarı - Son Dakika
Yerel

Taekwondo Da, Kastamonulu Sporculardan Büyük Başarı

Taekwondo Da, Kastamonulu Sporculardan Büyük Başarı

Poomse Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Kastamonulu sporcular, büyük başarı gösterdi.

22.04.2015 16:02

Poomse Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Kastamonulu sporcular, büyük başarı gösterdi.

Konya'da 15-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Poomse Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Kastamonu'da katılan sporcular, 23 madalya kazandı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığının 2015 yılı faaliyet programında yer alan Poomse Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Kastamonu'yu temsilen katılan sporcular, yaptığı müsabakalar sonrası 2 gümüş ve 21 bronz madalya olmak üzere toplam 23 madalya kazandı. Bu kapsamda Kastamonulu sporcular, Minik-Yıldız Erkek Takım sıralamasında da beşincilik kupasını almaya hak kazandılar.

Şampiyonaya sporcular hazırlayan Antrenörler Ercan Çelik, Murat Şengül ve Numan Haçat, sporcuların almış oldukları bu önemli başarıların ardından Kastamonu'ya taekwondo branşında 23 Türkiye derecesi daha kazandırmış olduklarını söylediler.

Başarının kazanılmasından büyük emeği bulunan Ercan Çelik'e teşekkür eden Murat Şengül, "Ercan Çelik hocamız, Araç ilçesi İğdir Köyünde beden eğitimi öğretmenliği yaptığı sırada taekwondo sporunu İğdir köyünde başlatmış ve büyük başarılara imza atmıştır. Tayinen gittiği Kocaeli ili Kartepe ilçesinden ilimiz taekwondocularına destek vermeye devam etmiş, hatta Kastamonu'ya gelerek antrenmanlara katılıp bu spora olan aşkını ve eğitimciliğin önemini vurgulamıştır" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taekwondo Da, Kastamonulu Sporculardan Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement