Taekwondo Hazırlık Maçlarında Başarı - Son Dakika
Yerel

Taekwondo Hazırlık Maçlarında Başarı

Taekwondo Hazırlık Maçlarında Başarı

Kütahya’nın Tavşanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Minikler ve Yıldızlar Taekwondo Hazırlık Müsabakaları Bilecik, Kütahya, Tavşanlı ve Emet ilçelerinden katılan Kulüplerle gerçekleşti.

02.11.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Minikler ve Yıldızlar Taekwondo Hazırlık Müsabakaları Bilecik, Kütahya, Tavşanlı ve Emet ilçelerinden katılan Kulüplerle gerçekleşti. Ada Stadyumunda bulunan salonda birbirinden güzel müsabakalar gerçekleştiğini belirten Taekwondo Antrenörü Erhan Yaşar, "Yarışmaya katılan sporcular ve Antrenörlerimize göstermiş oldukları centilmenlikten dolayı çok teşekkür ederiz. Tavşanlılı Sporcularımız bu hazırlık müsabakalarından 8 Altın ve 7 Gümüş Madalya almışlardır" dedi.

Türkiye'de derece alan sporcuların da bu müsabakalara katıldığını belirten Erhan Yaşar, bu hazırlık maçları ile yeni gençleri spora kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Yaşar, destekleri sebebiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Demiralp'e teşekkür etti. (Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taekwondo Hazırlık Maçlarında Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement