Tahir Elçi Cinayeti Cinayetine Eğitim Bir Sen'den Kınama - Son Dakika
Yerel

Tahir Elçi Cinayeti Cinayetine Eğitim Bir Sen'den Kınama

Tahir Elçi Cinayeti Cinayetine Eğitim Bir Sen\'den Kınama

Eğitim Bir Sen Batman Şubesi, yaptığı yazılı açıklamada, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği olayın derhal aydınlatılması gerektiğini belirtti.

30.11.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tahir Elçi Cinayetine Kınama

Eğitim Bir Sen Batman Şube Yöneticileri, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği olayın derhal aydınlatılması gerektiğini belirtti.

Olayın tamamen terör olduğunu vurgulayan sendika yöneticileri, hassas bir şekilde olayın aydınlatılarak failin kamuoyuna duyurulmasını istedi.

Yapılan açıklamada "Diyarbakır'da tamamen insani nedenler ile bir basın açıklaması düzenleyen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi ve iki polis memuru bu sırada çıkan çatışma ortasında hayatını kaybetmiştir. Ülkemizin ve bölgemizin hafızası bu tür menfur ve karanlık cinayetler ile doludur. Ülkemizdeki barış ve huzur ortamına kast eden bu tür saldırılar terörden başka bir şey değildir ve hiçbir açıklaması olamaz. Saldırı kime yapılmış olursa olsun sivil insanların ve gazetecilerin bulunduğu bir alana saldırmak insanlık dışı bir davranıştır. Biz hangi karanlık ellerce yapılırsa yapılsın bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu olayın faili kirli ellerin hemen aydınlatılması içinde başta İçişleri Bakanı olmak üzere tüm yetkililerden gerekli hassasiyetin gösterilmesinin Ülkemizin kardeşlik huzuru için önemli olduğu çağrısında bulunuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Tahir Elçi Cinayeti Cinayetine Eğitim Bir Sen'den Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement