Takeda Türkiye, Spesifik Ürünler İş Birimi Direktörügünde Atama - Son Dakika
Güncel

Takeda Türkiye, Spesifik Ürünler İş Birimi Direktörügünde Atama

Türkiye'de 6. yılını kutlayan Japonya'nın 234 yıllık köklü ilaç şirketi Takeda'nın Spesifik Ürünler İş Birimi Direktörlüğü görevine Dr. Erdal Bozdoğan getirildi.

05.01.2016 10:24

Türkiye'de 6. yılını kutlayan Japonya'nın 234 yıllık köklü ilaç şirketi Takeda'nın Spesifik Ürünler İş Birimi Direktörlüğü görevine Dr. Erdal Bozdoğan getirildi.

Takeda Türkiye, Spesifik Ürünler İş Birimi Direktörlüğü görevine, ilaç sektöründe uluslararası deneyime sahip Dr. Erdal Bozdoğan getirildi. Bozdoğan, Onkoloji ve Gastroenteroloji tedavi alanlarından sorumlu olacak.

16 yıldır sürdürdüğü profesyonel çalışma hayatı boyunca, uluslararası şirketlerde uzun yıllar yöneticilik yapan Dr. Erdal Bozdoğan, 28 Aralık 2015 itibariyle Takeda Türkiye Spesifik Ürünler İş Birimi Direktörü olarak atandı.

Erdal Bozdoğan kimdir?

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1994 yılında mezun olan Dr. Erdal Bozdoğan, 1994 – 1999 yılları arasında pratisyen hekimlik yaptı. Daha sonra ilaç sektörüne giriş yapan Bozdoğan, 1999-2001 yılları arasında Abbott İlaç'ta Medikal Müdür olarak göreve başladı. 2001 – 2004 yılları arasında I3 Research Ingenix Pharmaceutical Services Limited, UK şirketinde Klinik Araştırmalar Lideri ve Kıdemli Bölgesel Klinik Proje Müdürü olarak çalışan Dr. Erdal Bozdoğan, 2004 – 2005 yılları arasında ise Nutricia Yetişkin Beslenme Bölümü'nde Ürün Müdürü oldu. Dr. Erdal Bozdoğan, 2005 yılından itibaren 10 yıl boyunca Eli Lilly bünyesinde lokal ve global bir çok farklı alanda çalıştı. Eli Lilly Türkiye'de sırasıyla Stratejik Planlama ve Erişim Müdürü , Kıdemli Marka Müdürü (bu görevi esnasında kısa süreli olarak Rusya, CIS ve Suudi Arabistan ülkelerinin Marka Müdürlüklerini de yaptı), Onkoloji ve Merkezi Sinir Sistemi Pazarlama Müdürü, Eli Lilly Genel Merkezi,Gelişmekte Olan Pazarlar İş Birimi, İndianapolis'te Onkoloji Bölgesel Ticari Liderioldu ve son olarak Onkoloji ve Osteoporoz Pazarlama Lideri olarak Güney Asya, Orta Doğu, Türkiye ve Afrika bölgelerinden sorumlu olarak çalıştı. Bozdoğan, profesyonel çalışma hayatına devam ederken 2009 – 2012 yılları arasında Maltepe Üniversitesi'nde Yüksek Lisans öğrencilerine Pazarlama ve Pazarlama İletişimi konularında dersler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Takeda Türkiye, Spesifik Ürünler İş Birimi Direktörügünde Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement