Taksi Önce Bariyerlere Sonra Cipe Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Taksi Önce Bariyerlere Sonra Cipe Çarptı: 3 Yaralı

Taksi Önce Bariyerlere Sonra Cipe Çarptı: 3 Yaralı

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ticari taksi önce bariyerlere ardından da cipe çarptı.

24.04.2016 17:24

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ticari taksi önce bariyerlere ardından da cipe çarptı. Taksi ile cip yolun kenarındaki su kanalının içerisine devrilirken, 3 kişi hafif yaralandı.

Kaza saat 10.30 sıralarında, D-100 Karayolu Sapanca sapağı mevkiinde meydana geldi. Alper Ankaz idaresindeki 41 T 4054 plakalı ticari taksi sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere ardından da 41 yaşındaki Sait Yılmaz idaresindeki FF 429 TT İngiltere plakalı cipe çaptı. Taksi ile cip çarpmanın etkisiyle yolun kenarında bulunan su kanalının içerisine devrildi. Kazada Alper Ankaz ile diğer araçta bulunan Sait Yılmaz ile eşi Nazire Yılmaz çevredekilerin yardımı ile araçlardan çıkarıldı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksi Önce Bariyerlere Sonra Cipe Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement