Taksim'de İftar Sütlüce'de Kur'an Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Taksim'de İftar Sütlüce'de Kur'an Ziyafeti

Beyoğlu Belediyesi on bir ayın sultanı Ramazan ayının ilk gününde Taksim Meydan'ında binlerce vatandaşa iftar yemeği verdi.

19.06.2015 15:33

Birlik beraberlik duygularıyla açılan iftarların ardından Sütlüce'de düzenlenen Ramazan etkinliğine katılan vatandaşlar Kur'an ziyafeti ve Tasavvuf müziği konseri ile eski Ramazanların manevi iklimini yeniden yaşadı.

Beyoğlu Belediyesi'nin gelenekselleşen Taksim Meydanı'ndaki iftar yemeğinin ilki vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Yemeğe aralarında yabancı turistlerin de bulunduğu üç bin kişi katıldı. İftar saatini canlı ilahi müzik dinletisi eşliğinde bekleyen vatandaşlar ilk oruçlarını Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberlik içinde açtılar. Taksim Meydanı'nı bereketlendiren iftar sofraları Ramazan ayı bitene kadar devam edecek.

SÜTLÜCE KUR'AN ZİYAFETİ VE İLAHİLERLE COŞTU

Beyoğlu Belediyesi'nin Sütlüce'de düzenlediği Ramazan etkinlikleri vatandaşları eski ramazanların manevi atmosferine götürdü. İftarın ardından başlayan etkinliklerde çocuklar sihirbaz gösterisini hayranlıklar izledi, Ramazan maskotlarıyla coştu. Ataşehir Mimar Sinan Camii İmam Hatibi Yunus Balcıoğlu, vatandaşlara Kur'an ziyafeti verdi. Mustafa Demirci'nin okuduğu ilahiler ise geç saatlere kadar dinleyenleri büyüledi. Sütlüce'deki süren etkinlikleri Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Taksim'de İftar Sütlüce'de Kur'an Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement