Talas Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

Talas Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni

AK Parti'den Talas'ta Belediye Başkanı seçilen Mustafa Palancıoğlu, mazbatasını alarak görevine başladı.

04.04.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Talas'ta Belediye Başkanı seçilen Mustafa Palancıoğlu, mazbatasını alarak görevine başladı.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile mazbatasını alan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu,  görevi eski belediye başkanı Rifat Yıldırım'dan devraldı.

Belediyede düzenlenen törene AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, İlçe Başkanı Ragıp Dost, İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çakır ve çok sayıda partili katıldı.

Burada konuşan eski Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, 10 yılda Talas'ta büyük gelişmelerin yaşandığını belirterek, "10 yıl önce 30 bin olan nüfus bugün 120 bine yükseldi. Borçlu bir belediyeden bugün kasasında 3,5 milyon lira parası olan bir belediye bırakıyoruz. Gelinen noktada Talas artık bir dünya markası oldu" dedi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yaptığı hizmetlerden dolayı eski başkan Rifat Yıldırım'a teşekkür ederek, sadece Talas'a değil, tüm Kayserililere hizmet edeceklerini belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise, seçilen ve görevi devreden belediye başkanlarına başarılar dileyerek, "Bu bir bayrak yarışıdır. Umuyorum bu yarışta hizmet çıtası daha da yukarı taşınır" dedi.

Konuşmaların ardından eski Belediye Başkanı Yıldırım ile yeni Belediye Başkanı Palancıoğlu birbirlerine çiçek takdim etti.

Palancıoğlu, belediye mührünü teslim alırken, edilen dualarla görevine başladı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Talas Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement