Talipoğlu, Yol Hikayeleriyle Yeşilyurt Avm'de - Son Dakika
Yerel

Talipoğlu, Yol Hikayeleriyle Yeşilyurt Avm'de

Talipoğlu, Yol Hikayeleriyle Yeşilyurt Avm\'de

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde (AVM) düzenlenen, 5. Fasl-ı Şahane Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan gazeteci, televizyon yapımcısı Tayfun Talipoğlu, sevenleriyle buluştu.

19.07.2014 23:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde (AVM) düzenlenen, 5. Fasl-ı Şahane Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan gazeteci, televizyon yapımcısı Tayfun Talipoğlu, sevenleriyle buluştu. Talipoğlu söyleşisinde, bir yılda sadece Anadolu'daki gezilerinden dolayı yaklaşık 2 ay evde kalabildiğini hatırlattı.

Atakum ilçesinde bulunan Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin geleneksel hale getirdiği 'Fasl-ı Şahane' etkinlikleri kapsamında gazeteci, televizyon yapımcısı Tayfun Talipoğlu, Samsun'a geldi. AVM'nin 3. katında kurulan sahnede sevenleriyle buluşan televizyon yapımcısı Tayfun Talipoğlu, söyleşide bulundu. Söyleşisinde Anadolu'yu gezerken başından geçen ilginç anıları anlatan Talipoğlu, bir kuşağın kendisinin programlarını izleyerek büyüdüğünü söyledi. Bir yılda sadece Anadolu'daki gezilerinden dolayı yaklaşık 2 ay evde kalabildiğini hatırlatan Talipoğlu, milletin birlik ve bütünlüğünü ve dayanışma ruhunu gezdiği Anadolu'nun bütün şehirlerinde gördüğünü belirtti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Talipoğlu, Yol Hikayeleriyle Yeşilyurt Avm'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement