Tamer'den, Belediye Başkanı Aydın'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tamer'den, Belediye Başkanı Aydın'a Ziyaret

Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

26.09.2014 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tamer, seçimlerin ardından geç de olsa tebrik etmek ve hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyarete geldiklerini ifade ederek, "İlk başkanlık döneminde yaptıklarınızı biliyoruz ve bu dönem de başarılarınızın devamını diliyoruz. Göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın ise "Kayseri'den Sivaslı bir hemşehrimizin milletvekili olması bizleri gururlandırıyor. Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Bizler Sivas'ımızı daha iyi yerlere getirmenin mücadelesini veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Sadece kentte değil, şehir dışında ve yurt dışında yaşayan tüm Sivaslılara karşı kendilerini sorumlu hissettiklerini ifade eden Aydın, Sivas'ın gelişmesi ve kalkınması adına büyük gayret gösterdiklerini belirtti.

Başkan Aydın, ziyaretin anısına Tamer'e Sivas'ta üretilen kozmetik ürünlerinden hediye etti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tamer'den, Belediye Başkanı Aydın'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement