Tanap'tan Sosyal ve Çevresel Projelere Destek - Son Dakika
Ekonomi

Tanap'tan Sosyal ve Çevresel Projelere Destek

Tanap\'tan Sosyal ve Çevresel Projelere Destek

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) Doğalgaz İletim AŞ, boru hattının geçtiği güzergah üzerinde yürütülen sosyal ve çevresel yatırım amaçlı 6 projeye, 14 milyon lira fon sağlayacağını açıkladı.

10.02.2017 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) Doğalgaz İletim AŞ, boru hattının geçtiği güzergah üzerinde yürütülen sosyal ve çevresel yatırım amaçlı 6 projeye, 14 milyon lira fon sağlayacağını açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamada, Karadeniz Bölgesi'nde gelir getirici girişimlerden, otizmli çocukların eğitimine kadar çeşitli projeler uygulayacak kurumlarla TANAP arasında sözleşme imzalandığı belirtildi.

TANAP iletim hattının Türkiye'de 20 il, 67 ilçe ve yaklaşık 600 köyden geçtiği ifade edilen açıklamada, boru hattının güzergahı üzerinde yürütülen sosyal ve çevresel yatırım amaçlı 6 projeye, 14 milyon lira fon sağlayacağı bildirildi.

TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları kapsamında destek almak isteyen diğer kurumlar için uygulanacak "Doğrudan Hibe Fonlama Mekanizması" hibe duyurularının bu ay itibarıyla yayınlanacağı hatırlatılan açıklamada, değerlendirme sonucu başarılı bulunan projelere TANAP tarafından fon desteği sağlanacağı kaydedildi.

Açıklamada, sözleşmeler kapsamında destek verilecek projeler şöyle:

1-) Habitat Derneği'nin HABİTAT Sosyo-Ekonomik Kalkınma Programı

2-) Öğretmen Akademisi Vakfı'nın Öğretmenin İzinde Projesi,

3-) Eskişehir Seyitgazi Belediyesi'nin Eski Köy Okulları Hayat Buluyor,

4-) Eskişehir Seyitgazi Belediyesi'nin Frig Vadisi Canlanıyor Projesi,

5-) Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı'nın Eğitime Uzanan Yol Projesi,

6-) Türkiye Kalkınma Vakfı'nın Karadeniz Bölgesi'nde Arıcılığın Kırsal Dezavantajlı Nüfus İçin Gelir Getirici Ekonomik Bir Faaliyet Olarak Geliştirilmesi ve Entegre Organik Yumurta Tavukçuluğu Projesi

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Tanap'tan Sosyal ve Çevresel Projelere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement