Tanrıkulu'nun Dersim Özürü CHP'yi Karıştırdı - Son Dakika
Güncel

Tanrıkulu'nun Dersim Özürü CHP'yi Karıştırdı

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, katıldığı programda Dersim'den özür diledi. Eski CHP'li Şahin Mengü ise "CHP adına özür dileyemezsin. Sen kimsin şerefsiz." diye tepki gösterdi.

13.11.2014 00:39  Güncelleme: 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, "Genel başkanımın bilgisi dahilinde buraya geldim, CHP Genel Başkan Yardımcısı olarak Dersim'de acı duyan herkesten bin kere özür diliyorum" dedi. Eski CHP milletvekili Şahin Mengü ise Tanrıkulu'na sosyal medyadan çok ağır eleştiride bulundu.

"BİN KERE ÖZÜR DİLİYORUM"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CNN Türk'te Katıldığı programda CHP Genel Başkan Yardımcı olduğunu vurgulayarak, "Dersim'de acı duyan herkesten bin kere özür diliyorum" dedi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde bu programa katıldığının altını çizen Tanrıkulu, sadece özür dileyerek bu sorunun çözülemeyeceğini, araştırma komisyonu kurulması gerektiğini belirtti.

Dersim konusunda bütün Arşivlerin açık olmadığını iddia eden Tanrıkulu, arşivlerin hepsinin açılarak bu konu aydınlatılması gerektiğini ifade etti.

"SEN KİMSİN ŞEREFSİZ"

Eski CHP milletvekili Şahin Mengü ise Twitter hesabından bu açıklamaya yönelik olarak, "Sezgin Tanrıkulu sen hangi hakla CHP adına özür dileyemezsin. Sen kimsin şerefsiz" ifadelerini kullandı.

İşte o mesaj:


Tanrıkulu\'nun Dersim Özürü CHP\'yi Karıştırdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Tanrıkulu'nun Dersim Özürü CHP'yi Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • jiyan: isit in kaçırdığı ve köle aldığı kürt kadınları. . . dersimin kayıp kızları. . . . işit in kafasını kesdiği kürt insanlerı. . . . dersimin mağaralarda gazla katledilen çoluk çocuğu. . . özür ne ki. . ama artık kürtler ve ilerici insanlar böyle faşistlerin peşinden gitmeyecektir. . . . 19 7 Yanıtla
  • tantunici: Karışacak birşey yok özür dilemek erdemliktir en iyisini yapmış helal olsun 15 9 Yanıtla
  • kardiyolog: Sezgin bey dön aslina 7 4 Yanıtla
  • reis: Katil chp hesap verecek katil chp hesap verecek 6 1 Yanıtla
  • as-tim36: adamlar haklı chp adına özür dilediği yetmiyor açık açık olayları atatürke yıktı koskoca CEM VAKFI KURUCUSU ve bir başka adam olan ADIYAMAN üni. öğrt. grv. ( kürt tür kendisi ) OLAYLARIN atatürkle alakası yok tamamı ismet paşa tarafından yapıldı desede adam CHP NİN tüm ilkelerini sattı gece gece YAZIK NE DİYELİM. . bu arada dersim bir isyandır halktan zorla malını alan eşkiyalara karşı devlet çirkin yüzünü göstermiştir. . . ! 2 5 Yanıtla
  • 666: Dersim katliamını inkar eden şerefsizdir 6 1 Yanıtla
  • 666: Yaw siz pis irkçilar niye hakikati kabul etmiyorsunuz....edin medeniyetler seviyesine çikin 5 2 Yanıtla
  • Ozgur celik: Sen ilk once kendi ulkene karsi ajanlik yaptigin icin milletinden ozur dile ajan Tr 705. 5 2 Yanıtla
  • şikeci fener: chpyi ele geçiren paralel vatan hainleri hesap vermeli bu parti kurtarılmalı 3 3 Yanıtla
  • Ozgur celik: Tr 705 kodlu ajan , gorevini yapiyor bir suru nankor hain buna alkis tutuyor. Bu gemi batarsa, icindeki herkes batar, Irak ve suriye gibi oluruz. Bunu bilin 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement