Tanrıseven Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika
Yerel

Tanrıseven Terör Saldırısını Kınadı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Batman Milletvekili aday adayı Av. Yusuf Tanrıseven, İstanbul’da toplumun huzur ve güveni ile toplumsal barışını hedef alan terör saldırısını kınadı.

01.04.2015 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Batman Milletvekili aday adayı Av. Yusuf Tanrıseven, İstanbul'da toplumun huzur ve güveni ile toplumsal barışını hedef alan terör saldırısını kınadı.

Tanrıseven, kim tarafından ve hangi gerekçelerle yapılırsa yapılsın masum insanları hedef alan saldırıların asla kabul edilemez olduğunu kaydetti. Tanrıseven, "Terör ve şiddet, meşru bir hak arama yöntemi değildir. Elleri savunmasız masumların kanına bulayanların meşru bir hakkın talibi olduğu söylenemez. Halkımıza reva görülen acı, terör, şiddet ve güvensizlik ortamına neden olan, yol açan ve göz yuman her kişi ve kurumun yaşanan bu acıların sorumluluğunu omuzlarında ve vicdanlarında ilelebet taşıyacakları bilinmelidir. Özellikle de İstanbul'daki olayda bir savcımızın hedef olarak gözetilmesi, ülkemizde daha önce benzeri görülmemiş bir olaydır. Sivillere yönelik böyle bir saldırı, hiçbir dinde ve inançta mazur görülmemiştir. Saldırıda şehit olan meslektaşımıza Allah'tan rahmet ve kederli ailesine başsağlığı diliyorum" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tanrıseven Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement