Tarihi Taşköprü'de İftar - Son Dakika
Yerel

Tarihi Taşköprü'de İftar

Tarihi Taşköprü\'de İftar

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Türk Kızılayının milletten aldığı güçle millete hizmet etmeye devam ettiğini söyledi.

09.07.2015 21:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Türk Kızılayının milletten aldığı güçle millete hizmet etmeye devam ettiğini söyledi.

Akar, Türk Kızılayı Adana Şubesi'nce Seyhan Nehri'nin üzerinden geçen tarihi Taşköprü'de düzenlenen iftara katıldı. Akar, burada yaptığı konuşmada, tarihi bir mekanda toplumun her kesimini iftar sofrasında buluşturan Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve yöneticilerine teşekkür etti.

İftara katılan vatandaşların da ramazanını tebrik eden Akar, "Türk Kızılay'ı milletinden aldığı güçle milletine hizmet etmeye devam ediyor. Bugün geldiğimiz vaziyette ülkemizde olan olayların hepsine Türk Kızılayı olarak milletimizin merhamet elini ulaştırmaya gayret ediyoruz ve edeceğiz" dedi.

Akar, ramazanın ve Kadir Gecesi'nin insanlığa hayırlar getirmesini de diledi.

Adana Valisi Mustafa Büyük ise ramazanın son günlerinde tarihi bir mekanda toplumun her kesimi ile beraberce iftar yaptıklarını ifade etti.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Büyük, "Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hep beraberce bayrama erişmek diliyorum" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek de tarihi Taşköprü'nün kentin simgesi olduğunu belirterek, burada vatandaşlarla bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise iftara katılanlara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tarihi Taşköprü'de İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement