Tarsus İdmanyurdu-Tokatspor Maçına Doğru - Son Dakika
Yerel

Tarsus İdmanyurdu-Tokatspor Maçına Doğru

Tarsus İdmanyurdu-Tokatspor Maçına Doğru

Tarsus İdmanyurdu Yönetim Kurulu Üyesi Bozdağ "Haftasonu sahamızda oynayacağımız Tokatspor maçını da kayıpsız geçerek, yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi.

11.09.2014 10:30  Güncelleme: 11:03

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu, bu hafta karşılaşacağı Tokatspor maçına hazırlanıyor.

Tarsus İdmanyurdu Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Bozdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar günkü karşılaşmada Tokatspor'u yeneceklerini, bu konuda teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini söyledi.

Lige sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor ile 2-2 berabere kalarak başladıklarını ardından Konya Anadolu Selçukluspor deplasmanında son dakikalarda bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrılıp zorlu deplasmandan 3 puanla çıktıklarını hatırlatan Bozdağ, deplasman galibiyetinin sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Haftalar ilerledikçe daha iyi futbol oynamaya başladıklarını belirten Bozdağ, "Konya Anadolu Selçukluspor maçında 90 dakika boyunca maçı bırakmadık. Nitekim son dakikalarda bulduğumuz golle de maçı 1-0 kazanmasını bildik. Takımda moraller oldukça yerinde. Haftasonu sahamızda oynayacağımız Tokatspor maçını da kayıpsız geçerek, yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tarsus İdmanyurdu-Tokatspor Maçına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement