Tasarruf Tedbirleri İşçilere Var, Yöneticilere Yok - Son Dakika
Yerel

Tasarruf Tedbirleri İşçilere Var, Yöneticilere Yok

Tasarruf Tedbirleri İşçilere Var, Yöneticilere Yok

Türkiye Petrollerinde tasarruf tedbirleri en üst seviyeye çıkarılırken, yöneticilerin katılacağı eğitim kampı için kesenin ağzı açıldı.

18.01.2016 11:32

TP'nin üst yönetimi 75 kişiyle Antalya'da kampa giriyor.

Türkiye Petrolleri (TP)'nde bir yandan tasarruf tedbirleri genelgeleri yayınlanırken, diğer taraftan da üst düzey yöneticilerin katılacağı kamp için beş yıldızlı otellerde rezervasyonlara kesenin ağzı açıldı

Türkiye Petrollerinde yaşanan maddi sıkıntı nedeniyle geçen yıldan beri tasarruf tedbirleri uygulanıp her türlü harcamadan kaçınılırken Genel Müdürlük, "Strateji geliştirme toplantısı" için Antalya'daki Atlantis otelde rezervasyon yaptı.

22 Ocak tarihinde Antalya Limak Atlantis hotelde yapılacak toplantıya Türkiye Petrolleri Genel müdürü, Genel müdür yardımcıları, Daire başkanları, Başkan yardımcıları, Bölge müdürleri, Bölge müdür yardımcıları ile bazı ünite müdürleri ve ailelerinin katılacağı ifade edilirken 'Strateji Geliştirme toplantısı'nın 22-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirileceği öğrenildi.

TP Batman Bölge müdürlüğünde sıkı tasarruf tedbirleri uygulanıp mesai başta olmak üzere birçok konuda kısıtlamaya gidilirken kuruluşun üst düzey yöneticilerine Antalya'da kamp yaptırılması Genel müdürlük ile Bölge müdürlüklerinde çalışan personel arasında tepkilere neden oldu.

TP işçileri konuyla ilgili olarak gazetemizi arayıp Antalya kampını duyururken "tasarruf tedbirleri nedeniyle başta mesailer olmak üzere her şeyde kısıtlamaya gidilirken Genel müdür ve diğer üst düzey yetkililer adeta kampa alınıyor. Bu çifte standarttır ve uygulamayı doğru bulmuyoruz" dediler. Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Tasarruf Tedbirleri İşçilere Var, Yöneticilere Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement