Atakum Belediye Başkanı Taşçı: Bayram Sonrası Yatırım Zamanıdır - Son Dakika
Yerel

Atakum Belediye Başkanı Taşçı: Bayram Sonrası Yatırım Zamanıdır

Atakum Belediye Başkanı Taşçı: Bayram Sonrası Yatırım Zamanıdır

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Köylerimizle ilgili projelerimize bayramdan sonra yavaş yavaş başlayacağız." dedi.

05.07.2014 16:09  Güncelleme: 16:25

Atakum Belediye Başkaını İshak Taşçı, "Köylerimizle ilgili projelerimize bayramdan sonra yavaş yavaş başlayacağız" dedi.

Atakum Belediye Başkaını İshak Taşçı, halkın ayağına giderek yaptığı iftar yemeklerinden bir tanesini daha Köseli Mahallesi'nde, Sarıtaş ve Çamlıyazı Mahallesi sakinlerinin de katılımı ile gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yanı sıra, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve yönetim kurul üyeleri, belediye birim amir ve müdürleri, meclis üyeleri ve muhtarların da katıldığı iftar yemeğinde yaklaşık 600 kişinin çorbalarını kendi elleri ile dolduran Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Halkımızın ayağına giderek, onlara hizmet ederek, onların sorunlarına daha yakından vakıf olarak, bunların çözüleceği yolundaki gayretimizi ve isteğimizi anlatıp onları rahatlatarak iftarımızı açmanın huzurunu yaşıyoruz. Köylerimizle ilgili projelerimize bayramdan sonra yavaş yavaş başlayacağız. Bu ayın ortalarına doğru gerçekleştireceğimiz asfalt ihalesi sayesinde yeni mahalle olan köylerimizin yollarına ciddi bir yatırım yapacağız. Kimse merak etmesin, her şeyin en iyisini en güzelini yapıp halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ise, "Atakum, İshak Başkan ile birlikte AK Parti belediyeciliğini yani yeni belediyecilik anlayışını yavaş yavaş görmeye başladı. Önümüzdeki günlerde bu daha da belirgin şekilde ortaya çıkacaktır" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atakum Belediye Başkanı Taşçı: Bayram Sonrası Yatırım Zamanıdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement