Taşçı Koltuğu Devretti - Son Dakika
Yerel

Taşçı Koltuğu Devretti

Taşçı Koltuğu Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın makamını devrettiği 3. sınıf öğrencisi Evren Ayfer, daha yeşil bir Atakum ve bilim sanat merkezi için emir verdi.

23.04.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın makamını devrettiği 3. sınıf öğrencisi Evren Ayfer, daha yeşil bir Atakum ve bilim sanat merkezi için emir verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın klasiği haline gelen 'makamı bir çocuğa devretme' adeti Atakum Belediyesi'nde de gerçekleşti. Makamını, Mimar Sinan İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Evren Ayfer'e teslim eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, minik başkanın gerçekleşmesini istediği projeleri dinledi.

MİNİK BAŞKANDAN EMİRLER

Atakum ilçesinin daha yeşil olması için talimat veren minik başkan Evren Ayfer, Özel Kalem Müdürünü makama çağırarak bu konuda halkın bilgilendirilmesi için çalışmalar yapılmasını istedi. Ayrıca bilim sanat merkezi yapılmasını isteyen Evren Ayfer, görev süresinin sona ermesinin ardından koltuğu Başkan Taşçı'ya teslim etti.

"BU MAKAMLAR SİZİN"

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da, "Bizler bu makamlarda gelip geçiciyiz. Makamların asıl sahipleri çocuklardır. Biz çocukların yarınları daha güzel olsun diye çalışan kişileriz. Bugün başkanlık koltuğunu devralan çocuğumuzun bahsettiği konulara karşı duyarlılığı beni fazlasıyla mutlu etti. Biz de bu konular üzerine daha fazla eğileceğiz, verdiği talimatları yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşçı Koltuğu Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement