Taşeron İşçilerin Çıkarılmasına Tepki - Son Dakika
Güncel

Taşeron İşçilerin Çıkarılmasına Tepki

Taşeron İşçilerin Çıkarılmasına Tepki

Mardin'in Midyat Devlet Hastanesi’nde çalışan 11 taşeron işçinin, işten çıkarılması nedeniyle sağlık çalışanları basın açıklaması yaptı.

01.04.2014 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Midyat Devlet Hastanesi'nde çalışan 11 taşeron işçinin, işten çıkarılması nedeniyle sağlık çalışanları basın açıklaması yaptı. Doktor ve çalışanlar işçilerin yeniden işe alınmaması durumunda iş bırakacaklarını söyledi.

Çeşitli birimlerde çalışan taşeron işçiler yerel seçimlerin ardından işten çıkarılmalarından dolayı basın açıklaması yaptı. Grup adına basın açıklamasını okuyan Ramazan Eroğlu, "Bugün 11 işçi arkadaşımız hiçbir gerekçe gösterilmeden işten çıkartılmıştır. Bu arkadaşlarımız 8 yıldır bu kurumda çalışmaktadır. Birçoğu evli ya da ev geçindirmek zorunda olan insanlardır. Birileri ekmek yememize tahammül edememektedir. Biz ekmeğimize, emeğimize uzanan ellerin geri çekilmesini istiyoruz" dedi.

İşten çıkarılmalara tepki gösteren Psikiyatri Uzmanı Dr. Aykut Çopadak ise Türkiye'de milyonlarca taşeron işçinin güvencesiz olarak çalıştırıldığını söyledi. Dr. Çopadak, "Biz sağlık çalışanları olarak yan yana çalışanlarımız işe dönmediği takdirde onların yanında olacağız. Bir gün süre vererek yarından itibaren, işlerine döndükleri bildirilmezse; işlerimize, polikliniğimize, acil servisler dışında devam etmeyeceğiz" diye konuştu.

Grup yapılan basın açıklamasının ardından görevlerinin başına döndü. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taşeron İşçilerin Çıkarılmasına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • AHMET: ONLARDA BAŞKASININ YERİNE GELMİŞTİ ZATEN 4 1 Yanıtla
  • midyatlı: kimse başkasının yerine girmememiş ahmet bey .öyle ezbere konuşma tamam 1 2 Yanıtla

Advertisement