Taşköprü Tarım Fuarı'nda 100 Traktör Satıldı - Son Dakika
Güncel

Taşköprü Tarım Fuarı'nda 100 Traktör Satıldı

Pompeiopolis Tarım Hayvancılık Fuarı hızla gelişiyor

30.08.2014 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taşköprü Belediyesi tarafından 6 yıl önce Sarımsak Festivali bünyesinde start verilen Pompeiopolis Tarım Hayvancılık Fuarı'na bu yıl ki katılım yetkilileri, vatandaşları ve firma sahiplerini memnun etti.

İl genelinde 12 büyük firmanın katıldığı ve traktör başta olmak üzere tarım ve hayvancılık aletlerinin sergilendiği ve satışa sunulduğu 4 günlük fuarda firma sahiplerinden alınan bilgiye göre yaklaşık 100 traktör başta olmak üzere çok sayıda tarım ve hayvancılık aleti satıldı.

Fuara katılan firmaların Ankara'da düzenlenen Tarım Fuarı başta olmak üzere ülke genelinde birçok Tarım Fuarı'ndan daha fazla çeşidin Taşköprü'de bu yıl olduğunu söyleyerek bunun sonucu olarak Pompeiopolis Tarım Hayvancılık Fuarı'ndan beklenilenin çok üzerinde satış yaptıklarını kaydettiler.

Taşköprü fuarının birçok ile örnek teşkil etmesi gerektiğini belirten firma sahipleri başta Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan olmak üzere fuarda emeği geçen yetkililere teşekkür ettiler.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'da 6 yıldır düzenledikleri Pompeiopolis Tarım Hayvancılık Fuarı'nın her yıl gelişerek devam ettiğini ve tarım ve hayvancılık bölgesi nedeniyle ilçelerinin böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapması ve her geçen yıl bu çıtanın yükselmesinden ilçe halkı adına memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Arslan, Pompeiopolis Tarım Hayvancılık Fuarı'nın bundan sonraki senelerde de bölgede daha etkin rol oynayacak düzeye getirme yolunda çalışmalarının süreceğini ve büyüyerek devam edeceğini dile getirdi.

Bu yıl 14-17 Ağustos tarihlerinde gerçekleşen Pompeiopolis Tarım Hayvancılık Fuarı'nın açılışını Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın yapmış ve daha sonraki günlerde ise Gıda Tarım Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ve İGM Başkanı Mehmet Kayıkçı ziyaret etmişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Taşköprü Tarım Fuarı'nda 100 Traktör Satıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement