Tatvan'da El Sanatları Sergisi - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da El Sanatları Sergisi

Tatvan\'da El Sanatları Sergisi

Bitlis’in Tatvan Belediyesi’nin destekleriyle açılan ‘Kağıt Kıvırma ve Filografi’ kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerler, kurs boyunca yaptıkları ürünleri sergiledi.

31.08.2015 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan Belediyesi'nin destekleriyle açılan 'Kağıt Kıvırma ve Filografi' kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerler, kurs boyunca yaptıkları ürünleri sergiledi.

Tatvan Yaşam AVM giriş katındaki serginin açılışı Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan tarafından yapıldı. Sergini açılış kurdelesini keserek sergiyi gezen Belediye Başkanı Fettah Aksoy, sergini hayırlı olmasını diledi. Öğrencilerin birbirinden başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Başkan Aksoy, özellikle gençlere ve öğrencilere yönelik olan bu tür organizasyonlara şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kurs Hocası Sadiye Hancı ise, kursun belediyenin katkılarıyla kültür merkezinde açılıp iki ay devam ettiğini söyledi. Kursun başarıyla tamamlanmasının ardından yaşları 6 - 17 arasında değişen kursiyerlerin kurs boyunca yaptığı ürünlerin bir gün süreyle sergilendiğini belirten Hancı, "Kursumuz belediyemizin destekleri ile açılmış olup yaklaşık iki ay devam etti. Kursumuza yaşları 6 - 17 arasında değişen yaklaşık 30 öğrenci katılım gösterdi. Bu iki aylık süre zarfında kursta yapılan yaklaşık 75 adet üründe bugün burada sergiye konuldu. Sergimiz bir gün süreyle açık kalacak. Ben bu vesile ile bizlerden desteklerini esirgemeyen belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sergi ziyaretinin ardından Başkan Aksoy tarafından kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere çeşitli hediyeler verildi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan'da El Sanatları Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement