Tatvan'da 'Gazze'e İçin Canlı Kalkan Ol' İmza Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da 'Gazze'e İçin Canlı Kalkan Ol' İmza Kampanyası

Tatvan\'da \'Gazze\'e İçin Canlı Kalkan Ol\' İmza Kampanyası

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı’nın (İHH) partneri olan Tatvan İnsani Haklar Eğitim ve Yardım Derneği (Tatvan İnsan-Der) tarafından Bitlis’in Tatvan ilçesinde “Gazze’ye canlı kalkan ol” imza kampanyası başlatıldı.

21.07.2014 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı'nın (İHH) partneri olan Tatvan İnsani Haklar Eğitim ve Yardım Derneği (Tatvan İnsan-Der) tarafından Bitlis'in Tatvan ilçesinde " Gazze'ye canlı kalkan ol" imza kampanyası başlatıldı.

İsrail'in, Filistin ve Gazze saldırılarına tepki ve saldırılara engel olmak amacıyla başlatılan imza kampanyası 3 gün boyunca devam edecek ve toplanan imzalar İHH İnsani Yardım Vakfı'na gönderilecek. Tatvan Yaşam AVM önünde açılan stantlarla İsrail'in saldırılarına karşı halktan imza topladıklarını belirten Tatvan İnsan-Der Başkanı Muzaffer Taşcan, gün içerisinde imza toplanıldığını söyledi. Vatandaşlardan imza kampanyasına karşı duyarlı olmaları ve destek vermeleri çağrısında bulunan Taşcan, "Filistin'e canlı kalkan ol imza kampanyası ile İsrail'in insanlık dışı saldırılarına karşı canlı kalkan olmak istiyoruz. Her gün Gazze'de yaşanan katliamları gördükçe yüreklerimiz yanıyor. Bizde bu vesile ile bu kardeşlerimize bir nebze olsun yardımcı olmak için bu kampanyaya destek vermek istedik. İmza kampanyası için stantlarımız 3 gün boyunca açık kalacak ve imza toplanacak. Toplanacak olan imzalar İHH'ya gönderilecek. Tüm halkımızı bu kampanyaya imzalarıyla destek olmaya davet ediyoruz" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan'da 'Gazze'e İçin Canlı Kalkan Ol' İmza Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement