Tayvan'dan Dünyanın En Büyük Çevrimiçi Maratonu - Son Dakika
Güncel

Tayvan'dan Dünyanın En Büyük Çevrimiçi Maratonu

Taiwan Excellence, oyuna her katılım için World Vision'a 1 ABD doları bağışta bulunacak. Katılımcıları ise beş günlük Tayvan gezisi ve çeşitli hediyeler bekliyor.

05.10.2015 10:19

"TAIWAN EXCELLENCE Around the World" çevrimiçi çapraz pazarlama maratonu başladı!

Tayvan Dış Ticaret Bürosu (BOFT) ile MOEA tarafından organize edilen ve Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA) tarafından yürütülen "TAIWAN EXCELLENCE Around the World" etkinliği başladı. Tayvan; Endonezya, Hindistan, Çin, Türkiye, Brezilya ve Almanya'dan çevrimiçi katılımcıları bu etkinliğe davet ediyor.

Haziran 2015'ten bu yana devam eden ve yakın zamanda gerçekleşen en heyecanlı ve en sağlıklı koşu kampanyası ile birlikte start alan çevrimiçi maraton, katılımcıların Tayvan markalarının yüksek kaliteli ürünler sunma uğraşını ve yarış boyunca zorluklarla yüzleşme isteklerini deneyimlemesine imkan sağlıyor. Bu etkinliğin bir başka amacı da ilk 100.000 katılımcı için World Vision'a bir ABD Doları bağışta bulunarak Taiwan Excellence'ın dünyamıza verdiği önemi göstermek.

Üç kıtada düzenlenen çevrimiçi maraton, katılımcıların oyun sırasında çeşitli ülkelerden manzaraların keyfini çıkarırken Taiwan Excellence ürünleri tarafından yaratılan harika yaşamın farkına varmalarına olanak tanıyor. Oyunu heyecanlı ve mücadele dolu kılacak çok sayıda seviyeler bulunuyor. Şu andan 31 Ekime kadar oyuna başvurmak mümkün.

31 Ocak 2016 tarihine kadar, etkinliğe katılıp engeller tamamladığında Taiwan Excellence, World Vision'a katılımcı adına bir ABD doları bağışta bulunacak. Katılımcı ayrıca World Vision tarafından gerçekleştirilen sosyal yardım projelerinden, kendisi için en önemli olanı seçebilecek. Bu alanlar, çocuk eğitimi, su kaynaklarının yönetimi ve sağlığı, tıbbi yardım ve acil durum kurtarma hizmetleri ve kalkınma olarak belirlendi. Katılımcılar, tüm siber arkadaşlarını maratona katılmaya davet ederken, iyilik yapma fırsatını da yakalamış olacak.

İnternet kullanıcılarının katılımını teşvik etmek için organizatör kuruluş, ödül olarak yüksek kaliteli Taiwan Excellence ürünlerini sunarken, haftalık çekilişler düzenleyecek. Tayvan'a beş günlük gezi büyük ödülünün kazanan katılımcı, etkinlik bitiminden sonra açıklanacak.

Endonezya, Hindistan, Çin, Türkiye, Brezilya ve Almanya'dan katılarak yarışmayı kazananlar, Tayvan'ın güzelliklerini görme fırsatını yakalayacaklar. Organizatörden bir hatırlatma: İnternet kullanıcıları çekiliş şanslarını arttırmak için oyuna tekrar tekrar katılabilirler. Etkinliği Facebook veya Weibo'da paylaşan internet kullanıcıları, düzenlenecek çekilişte ekstra kazanma şansı elde edecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tayvan'dan Dünyanın En Büyük Çevrimiçi Maratonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement